Hráči zvou fandy do Liberce
Klub

Hráči zvou fandy do Liberce

Redakce

Podobně jako na ligové utkání proti Bohemians ve vršovickém Ďolíčku i pro zájezd do Liberce platí, že autobusovou dopravu a vstupenky na ligu platí boleslavští fotbalisté všem zúčastněným fanouškům. Utkání 24. kola I. Gambrinus ligy FC Slovan Liberec – FK Mladá Boleslav se hraje v sobotu 5. dubna od 15 hodin a autobusy z Mladé Boleslavi odjíždějí o dvě hodiny dříve. Uzávěrka přihlášek je v pátečním poledni.

Autobusový zájezd do Liberce na ligový fotbal pořádá FK Mladá Boleslav v dobré víře, že fanouškové boleslavský tým podpoří, i když se mu zrovna moc nevede. Nadějí na povedený výkon a příznivý výsledek v Liberci je skutečnost, že na rozdíl od domácích utkání se boleslavským fotbalistům více daří na venkovních hřištích, kde mají čtvrtou nejlepší bilanci ze všech účastníků I.Gambrinus ligy.

Autobusy pro fanoušky budou v sobotním odpoledni přistavené za pokladnami u hlavního vstupu na boleslavský Městský stadion a organizátoři doporučují, aby se účastníci fotbalové výpravy sešli půl hodiny před odjezdem. Ten je plánovaný na 13 hodinu.

Bližší informace zájemci obdrží u Jana Pažouta na známém telefonu 777 313 404 nebo na emailu jan.pazout@centrum.cz .

Přestože je zájezd (doprava+vstupné) zdarma, kvůli organizaci a včasnému objednání potřebného počtu autobusů je nezbytné, aby se zájemci včas přihlásili do uzávěrky, která je v pátek 4. dubna ve 12 hodin.

Fanshop banner