Hráči pilně trénovali standardní situace
Klub

Hráči pilně trénovali standardní situace

Redakce

Po šestnáctidenním období bez volna si boleslavští fotbalisté v posledním březnovém týdnu užijí dvou volných dnů. První neplánovaný měli v pondělí 24. března po remízovém utkání na Bohemians a druhý plánovaný mají v pátek 28. března před utkáním s Brnem. Na to se připravuje osmnáct hráčů: Miller, Šeda, Ševinský, Procházka, Rolko, Kopic, Mendy, Hodúr, Poláček, Ganugrava, Holub, Sedláček, Rajnoch, Dittrich, Vaněček, Mašek, Hrdlička, Kysela. Na marodce setrvávají Pižanowski a Opiela. Mimo hru jsou také v předchozím ligovém utkání vykartovaní Kalina, Táborský a Řezníček, kteří si trest odpykají právě poslední březnový víkend v době utkání s Brnem.

O volné dny se hráči připravili matnými výkony. Po prohraném utkání v Mostu naštvaný trenér Ščasný naplánoval každodenní dvoufázovou přípravu. Když po další prohře se Spartou rezignoval, nový trenér Stanner v týdnu před utkáním na Bohemians s žádným volnem nepočítal, neboť se snažil každý den využít na přípravu k nejbližšímu ligovému utkání.

Po bojovném nedělním výkonu ve vršovickém Ďolíčku původně zamýšlený pondělní trénink zrušil. „Hráči už kňučeli, že neměli dlouho volno,“ poznamenal s porozuměním Stanner.

Uplynulý týden v úterý hráči trénovali jednou a ve středu dvakrát, když dopoledne strávili v posilovně a odpoledne na hřišti.

Čtvrteční trénink absolvovali v citelném chladnu, ačkoliv podle kalendáře už je týden jaro. Náplní tréninkové jednotky byla různá herní cvičení a hodně času věnovali nacvičování standardních situací.

Po pátečním volnu se boleslavští fotbalisté sejdou v sobotu na hřišti v čase přesně čtyřiadvacet hodin před výkopem ligového utkání FK Mladá Boleslav – 1.FC Brno, které se hraje v poslední březnové neděli odpoledne od pěti.

Fanshop banner