Mladá Boleslav se chystá na rizikový zápas
Klub

Mladá Boleslav se chystá na rizikový zápas

Redakce

Nedělní utkání FK Mladá Boleslav – 1.FC Brno bylo domácím klubem vyhodnoceno jako rizikové. „Vedlo nás k tomu řádění brněnských fanoušků v Jablonci před dvěma týdny. A také určité signály o tom, že by hokejoví fanoušci Komety Brno chtěli zneužít fotbalové utkání k tomu, aby se pomstili Mladé Boleslavi za to, že se minulou sobotu nedostali do hlediště hokejové haly, přestože tam údajně byla volná míst,“ řekl Josef Šťovíček, náměstek okresního policejního ředitele Policie ČR v Mladé Boleslavi a velitel bezpečnostních opatření na boleslavském Městském stadiónu.

Policie ČR chce předejít možným problémům, a proto přichystala na neděli zvýšená opatření vedoucí k zajištění klidu před, během i po fotbalovém utkání FK Mladá Boleslav – 1.FC Brno.

Brněnské vedení oficiálně neorganizuje zájezd pro své příznivce na nedělní zápas a neví o tom, že by se hokejoví a fotbaloví fanoušci na něčem domlouvali. „S fanoušky Brna nebyly v minulosti žádné problémy a my nevidíme důvod, proč by tomu mělo být najednou jinak. Fotbalový klub v Mladé Boleslavi nemá s hokejovým nic společného, čili řeči o nějaké pomstě za blamáž s lístky na hokej jsou nesmyslné. My jsme v tom nehráli žádnou roli…,“ uvedl ředitel obchodu a komunikace FK Mladá Boleslav Petr Svěcený.

Fanshop banner