V Kotli radia Jizera byli Hloušek a Ševinský
Klub

V Kotli radia Jizera byli Hloušek a Ševinský

Redakce

Ve studiu radia Jizera při posledním březnovém Kotli byli ve studiu spolu s Petrem Plintovičem redaktor Boleslavského deníku Jaroslav Bílek a z FK Mladá Boleslav asistent trenéra Josef Hloušek a kapitán mužstva František Ševinský. Fanoušky zastupoval Jaroslav Aim. Mluvilo se o nedávné změně trenérů u prvoligového týmu, o remíze s Bohemians a o nejbližším mistrovském utkání, ve kterém Boleslav hostí ambiciózní Brno. „Chceme a musíme vyhrát,“ prohlásil František Ševinský.

Na dotaz, jak hráčská kabina vnímá nezvykle časté změny trenérů, František Ševinský odpověděl: „Není to určitě ideální, když se vymění tři trenéři v jedné sezóně a víme, že jsme za to zodpovědní i my hráči.“ Očekával rezignaci trenéra Ščasného? „Osobně mě to překvapilo,“ přiznal Ševinský.

Josef Hloušek přiznal, že se nabídka trenérské práce z první ligy neodmítá, když byla z Mladé Boleslavi, byl za ni dvojnásobně rád. „Hodně se v boleslavském fotbalu za poslední léta zlepšilo,“ pochválil šéfy FK Mladá Boleslav a pochopitelně všechny partnery boleslavského fotbalu, kteří se na rozvoji v uplynulých pěti letech podíleli.

Fanshop banner