Vyjádření FK Mladá Boleslav
Klub

Vyjádření FK Mladá Boleslav

Redakce

Vedení FK Mladá Boleslav nechce přispívat k šíření hysterie v českém fotbalovém prostředí. S určitými věcmi nelze hnout, s čímž se středočeský klub smířil. Vedení klubu se zároveň omlouvá za některá emocionální vyjádření učiněná po zápase s pražskou Spartou.

Druhý den po utkání zaplnily stránky novin informace a odsouzení Jana Rajnocha za to, že nakopl kapitánskou pásku nebo postěžování si Pavla Horvátha na urážky, které slyšel od několika jedinců v hledišti. V žádném médiu se naopak neobjevila informace o škodě, kterou způsobili fanoušci Sparty v sektoru hostů a která byla na Městském stadiónu největší za poslední roky. Neobjevila se proto, že Mladá Boleslav na to neupozorňovala a chtěla si tuto nepříjemnost vyřešit v tichosti přímo se Spartou. Tímto způsobem nyní bude klub přistupovat ke všemu. Po zbytek ligového ročníku se žádný ze zástupců vedení klubu nebude vyjadřovat k ničemu. Jediným komunikátorem vůči médiím je Petr Svěcený, ředitel obchodu a komunikace FK Mladá Boleslav.

Dále považujeme za nutné reagovat na titulky a články v některých médiích, které hlásají lež. Není pravda, že by prezident klubu Josef Dufek fyzicky napadl delegáta zápasu pana Veltruského. Pan Dufek, který seděl na tribuně i se svou ženou a dvěma dcerami, nikoho fyzicky nenapadl. Pokud bude toto nařčení vycházející z oficiálního zápisu o utkání i nadále šířeno, bude se Josef Dufek bránit právní cestou. Opět – tuto věc nechceme a nebudeme nijak medializovat.

Oddělení komunikace FKMB

Fanshop banner