Jedeme do bitvy s nejlepšími ligovými fandy
Klub

Jedeme do bitvy s nejlepšími ligovými fandy

Redakce

Utkání 22. kola I. Gambrinus ligy FC Bohemians 1905 – FK Mladá Boleslav se hraje v neděli 23. března od 17 hodin a autobusy s výpravou boleslavských příznivců startují z Městského stadionu v nedělním odpoledni v 15,30 hodin. Kdo se včas přihlásí do pátečního poledne, pojede do vršovického Ďolíčku na účet boleslavských fotbalistů!

Kdo má zájem se v neděli zúčastnit fotbalové výpravy přímo do hnízda nejlepších a nejvěrnějších fanoušků v české fotbalové lize, musí se předem přihlásit u Jana Pažouta na známém telefonním čísle 777 313 404 nebo na emailové adrese jan.pazout@centrum.cz- heslo bohemians nejpozději do pátečního pravého poledne – to znamená do 12,00 hodin 21. března. Je to nezbytný požadavek z organizačních důvodů, aby se dalo zajistit potřebné množství autobusů.

Řádně a včas přihlášení účastníci zájezdu na ligové utkání proti vršovickým Bohemians v neděli najdou autobusy přistavené za pokladnami hlavní vstupní brány do areálu Městského stadionu. Dopravní náklady i cena vstupenek jsou zdarma, neboť je uhradí fotbalisté prvoligového kádru FK Mladá Boleslav v rámci slíbené omluvy za zpackaný zápas v Mostu.

Fanshop banner