První domácí mistrák na umělé trávě
Klub

První domácí mistrák na umělé trávě

Redakce

Předehrávané utkání 19. kola ČFL FK Mladá Boleslav“B“ – FK Spartak MAS Sezimovo Ústí se hraje ve středu 19. března od 15 hodin na hřišti s umělou trávou v areálu mladoboleslavského Městského stadionu. Boleslavští junioři by rádi jihočeskému soupeři vrátili podzimní prohru, a to tím spíše, že vstup do letošní mistrovské sezóny se jim v Letohradě nepovedl. Sezimovo Ústí začalo lépe a v jarní premiéře porazilo Náchod-Deštné.

Tým FK Mladá Boleslav"B" po sobotní prohře v Letohradu ze dvou pokutových kopů klesl z páté na šestou příčku v tabulce ČFL při zisku rovných třiceti mistrovských bodů. Nejbližší středeční soupeř je na tom o tři místa a o pět bodů lépe. Boleslavská juniorka navíc přišla o stopera Mrvíka, kterého sudí Šedivý po druhé žluté kartě kuriózně vyloučil po skončení utkání.

Ambiciózní tým FK Spartak MAS Sezimovo Ústí vedený zkušeným trenérem Dejmalem je aktuálně na třetí příčce. Letošní mistrovskou sezónu začal výhrou. Na domácím hřišti před 440 diváky porazil FK Náchod-Deštné 2:1.

Ovšem první se trefili Náchodští, kteří od 7. minuty vedli Jelínkovým gólem. Ve 32. minutě skóre vyrovnal Kostečka z penalty a rozhodující gól dal v 75. minutě Zelenka přízemní střelou podle náchodského gólmana.

Sobotní sestava FK Spartak MAS Sezimovo Ústí v utkání proti Náchodu: Chylík – Věšecký (62. Kordík), Kochlofl, Rozboud, Předota (46. Zelenka) - Kočí (74. Sedliak), Koutník, Kostečka, Endl - Mach, Horka.

Před sedmi měsíci boleslavští junioři v Sezimově Ústí nešťastně prohráli 0:2. Oba góly padly v prvním poločase. První dal Kostečka, druhý byl vlastenec boleslavského obránce Horáka. Mizerný herní projev boleslavského družstva završila ještě zranění Vizingra, který nedohrál, a Nečase, jenž v závěru na hřišti pouze statoval, protože trenér Stanner už využil všechny tři možnosti ke střídání.

Fanshop banner