O body začnou v Letohradu
Klub

O body začnou v Letohradu

Redakce

Junioři začnou letošní mistrovskou sezónu dvěma zápasy v pěti dnech. Nejprve v sobotu 15. března od 14,30 hodin utkáním FK OEZ Letohrad – FK Mladá Boleslav“B“ a potom ve středu 19. března od 15 hodin utkáním FK Mladá Boleslav“B“ – FK Spartak MAS Sezimovo Ústí. Velikonoční svátky budou mít volné jenom starší hráči Stannerova týmu. Mladíci v dorosteneckém věku pojedou do Marseille obhajovat prvenství z loňského mezinárodního turnaje.

Loňské podzimní nebo spíše letní utkání s Letohradem na Astonce vyhráli Boleslavští těsně 1:0 gólem Horáka z pokutového kopu v 77. minutě. Byl to trest za předchozí podražení kličkujícího Vaněčka bránícím Kempfem. Před tím měli Boleslavští mnoho příležitostí, nejblíže gólu byl v prvním poločase Nečas, ale jeho střela se odrazila od břevna.

V Sezimově Ústí před sedmi měsíci boleslavští junioři prohráli 0:2, když oba góly inkasovali už v prvním poločase. První dal domácí Kostečka, druhý byl vlastenec boleslavského obránce Horáka. Mizerný herní projev boleslavského družstva završila ještě zranění Vizingra, který nedohrál, a Nečase, jenž v závěru na hřišti pouze statoval, protože trenér Stanner už využil všechny tři možnosti ke střídání.

Fanshop banner