Postih za Most: Peněžní pokuta a zrušené volno
Klub

Postih za Most: Peněžní pokuta a zrušené volno

Redakce

Mostecká prohra přijde fotbalisty draho. Vedení FK Mladá Boleslav napařilo hráčům i trenérům pokuty za nedůstojný výkon v nedělním utkání 20. ligového kola. A trenér Zdeněk Ščasný překopal týdenní tréninkový plán tak, že fotbalistům zrušil volno. V programu od pondělí 10. března až do utkání proti Spartě bez jediného dne odpočinku dokonce počítá s dvoufázovou přípravou.

Hráči prvoligového mužstva i jejich trenéři byli za mostecký výbuch potrestáni srážkou ve výši pětatřiceti procent z březnové výplaty. „Je to citelný postih, ale respektujeme to,“ prohlásil při úterní besedě na rádiu Jizera kouč Zdeněk Ščasný.

Navíc hráči Mladé Boleslavi uhradí všem svým fanouškům cestu a vstupné na dva nejbližší zápasy hrané na hřištích soupeřů. To znamená 23. března v Praze na Bohemians a 5. dubna v Liberci.

V programu hráčům přibyly tréninky tak, že od středy do pátku (12.-14.3.) mají dvoufázovou přípravu. Bez volna trénují i o víkendu. V neděli odpoledne odjedou na tradiční předzápasové soustředění do Sparingu v obci Holé Vrchy. V pondělí 17. března se před svými fandy pokusí o rehabilitaci za mostecký propadák. V utkání proti aspirantovi na mistrovský titul Spartě Praha to bude jistě hodně náročné, ale nikoliv nemožné, jak napovídá bilance předchozích vzájemných střetnutí.

Fanshop banner