Fandové jako omluvu za Most žádají skalp Sparty
Klub

Fandové jako omluvu za Most žádají skalp Sparty

Redakce

Na radiu Jizera v úterním pořadu Kotel po nepovedeném ligovém utkání Most - Mladá Boleslav 2:1 trenér Zdeněk Ščasný potvrdil, že hráči i členové realizačního týmu dostali pokuty od vedení klubu. Všichni přijdou o pětatřicet procent z březnové výplaty. Navíc platí, že hráči uhradí všem fanouškům cestu a vstupné na dva zápasy hrané na hřištích soupeřů, což znamená 23. března do Prahy na Bohemians a 5. dubna do Liberce. Fandové by však za nejlepší nápravu pokaženého utkání v Mostu brali výhru nad pražskou Spartou v nejbližším ligovém kole.

Ve druhém březnovém Kotli redaktor radia Jizera Petr Plintovič ve studiu hostil redaktora Boleslavského deníku Jaroslava Bílka, trenéra prvoligového mužstva Zdeňka Ščasného, útočníka Radima Holuba a za fanoušky boleslavského fotbalu Zdeňka Čežíka. A právě on vyzval boleslavské fotbalisty k originální omluvě. „Porazit Spartu by byla větší omluva, než jezdit někam zadarmo,“ prohlásil Čežík na závěr půlhodinové debaty.

V jejím průběhu trenér Ščasný zopakoval své rozčarování nad mosteckým výkonem a přiznal se, že dvě noci pořádně nespal. „Nevěděl jsem, koho vystřídat, protože všichni hráli špatně,“ povzdechl si.

„Bylo to hrozný a musíme na mostecké utkání co nejrychleji zapomenou a porazit v pondělí Spartu. Fandům se nedivím, že předčasně odjeli a ještě jednou bych se chtěl omluvit,“ kál se Radim Holub. Když se jej redaktor Plintovič zeptal, zda on sám někdy předčasně odešel z hlediště fotbalového stadionu, tak se na chvilku zamyslel, než odpověděl, že on z fotbalu, když na něm byl jako divák, nikdy kvůli předváděnému výkonu aktérů neodešel.

Budou hráči opravdu fanouškům hradit cestu a vstupenky na zápasy proti Bohemians a Liberci?

„Asi to fanouškům dlužíme, tak ten zájezd a lístky jim zaplatíme,“ potvrdil Radim Holub.

Fanshop banner