Omlouváme se!
Klub

Omlouváme se!

Redakce

Hráči a trenéři se všem fanouškům Mladé Boleslavi omlouvají za nedůstojný výkon v utkání v Mostě, kde dvojnásobný účastník poháru UEFA prohrál nedělní ligový zápas 1:2. „Fanoušci byli výborní. Přijeli do Mostu stejně jako předtím na Kladno ve slušném počtu, neustále fandili a bubnovali, a to i ve chvílích, kdy jsme se třeba deset minut nedostali za půlku. Vůbec se jim nedivím, že to v 85.minutě zabalili, já to zabalil taky…“, řekl šéf obchodu a komunikace FK Mladá Boleslav Petr Svěcený.

Po dohodě s ostatními členy vedení středočeského klubu pak konkretizoval formu omluvy: „Každý fanoušek Bolky, který byl na zápase v Mostě, dostane zdarma vstupenku na domácí utkání se Spartou, které hrajeme příští pondělí před kamerami České televize. Zároveň zveme úplně všechny fanoušky zdarma na dva výjezdy ven – na Bohemians a do Liberce. Budeme je tam potřebovat. Hráči jim uhradí cestu i lístky!“

Tak věřme, že poté, co si tým herně „sáhl na dno“, bude Boleslav znovu předvádět atraktivní fotbal plný šancí, moderních kombinací a maximálního nasazení.

Fanshop banner