Procházka za vyloučení pyká jeden zápas
Klub

Procházka za vyloučení pyká jeden zápas

Redakce

Obránce Václav Procházka nesmí hrát jedno soutěžní utkání. Disciplinární komise ČMFS mu trest na spodní hranici sazebníku vyměřila za vyloučení v utkání 19. ligového kola FK Mladá Boleslav – SK Dynamo České Budějovice. Pět minut před koncem zastavil faulem Dolejše, který by jinak běžel sám na brankáře Millera. Nešťastník Procházka byl prvním letošním vyloučeným hráčem I.Gambrinus ligy. Trest si odbude při utkání v Mostu. Proti Spartě Praha už bude trenérovi k dispozici.

Disciplinární tresty za opakované napomínání žlutými kartami nyní visí nad Kopicem, Kalinou a Táborským.

Stoper Milan Kopic inkasoval ve vítězném domácím utkání s Českými Budějovicemi sedmou žlutou kartu v tomto ligovém ročníku 2007/08. Po osmém napomínání neujde zastavení činnosti na dvě mistrovská utkání. Je bezkonkurenčně nejčastěji trestaným boleslavským fotbalistou.

Čtyřikrát napomínáni byli Tomáš Hrdlička, Václav Procházka, Jan Rajnoch, Adrian Rolko, Tomáš Sedláček a Petr Voříšek. Všichni už mají jednozápasový trest odpykaný a Voříšek kope za Spartu Praha.

V ohrožení trestu za čtvrtou kartu, což znamená automaticky stop na jedno soutěžní utkání, jsou dosud třikrát napomínaní Václav Kalina a Ivo Táborský.

V mosteckém dresu nejvíce napomínanými hráči jsou Lubomír Bogdanov, Ondřej Prášil, Vitalij Trubila a Byron Webster. Všichni mají na svém kontě po pěti žlutých kartách. Tresty za čtyři karty si již odbyli Petr Johana, Tomáš Pilař, Jan Procházka, Lukáš Schut a Jaroslav Škoda kvůli čtvrté kartě nebude hrát právě proti Mladé Boleslavi.

Fanshop banner