Pojeďte fandit s dámským doprovodem
Klub

Pojeďte fandit s dámským doprovodem

Redakce

Na utkání 20. kola I.Gambrinus ligy FK Siad Most – FK Mladá Boleslav v neděli 9. března od 17 hodin pořádá boleslavský klub zájezd pro fotbalové fanoušky se speciální nabídkou. Ta spočívá v tom, že manželka nebo přítelkyně má zájezd zdarma. Podobně bez placení se může fotbalového zájezdu zúčastnit i dítě do dvanácti let věku v doprovodu dospělé platící osoby. Pojeďme fandit do Mostu v pořádné síle. Bolka do toho!!!

Nedělní zájezd do Mostu začíná odjezdem z areálu boleslavského Městského stadionu ve 14 hodin. Autobusy budou přistavené za pokladnami u hlavní vstupní brány.

Základní cena zájezdu je 130,- Kč, pro členy fanclubu 100,- Kč (doprava autobusem + vstupenka na ligové utkání). Manželky a přítelkyně v pánském doprovodu, stejně jako děti do dvanácti let v doprovodu platící dospělé osoby mají celý zájezd zdarma.

Uzávěrka přihlášek je v pátek 7. března ve 12 hodin.

Bližší informace k nedělnímu fotbalovému zájezdu z Mladé Boleslavi do Mostu obdrží zájemci u Jana Pažouta na známém telefonním čísle 777 313 404 a na emailové adrese jan.pazout@centrum.cz - heslo most.

Fanshop banner