Řezníček a Miller byli v Kotli radia Jizera
Klub

Řezníček a Miller byli v Kotli radia Jizera

Redakce

První březnový Kotel na rádiu Jizera se pochopitelně nesl v dobré náladě po domácí výhře nad Českými Budějovicemi 2:1. Nebylo tedy divu, že do studia přišli hrdinové tohoto utkání Jakub Řezníček a Miroslav Miller. Spolu s nimi přišel i asistent trenéra Petr Čuhel. Oponenty jim byli redaktor radia Jizera Petr Plintovič, sportovní redaktor Boleslavského deníku Josef Štajner a zástupce boleslavských fanoušků Jan Pažout.

První byl na řadě střelec dvou nedělních gólů do budějovické sítě. Na Plintovičův dotaz, kdo mu k premiérovým ligovým trefám blahopřál, odvětil, že máma s tátou a také přítelkyně. Jaký má fotbalový vzor? „Didiera Drogbu a jednou bych chtěl hrát za takový klub jako je třeba Chelsea,“ prozradil Řezníček.

Asistent trenéra Petr Čuhel potvrdil, že Jakub Řezníček splnil úkol, se kterým na hřiště chodí. To znamená rvát se ve vápně o míč a prosadit se ve finální fázi herní akce gólově. Čuhel také prozradil, že při hodnocení ligového utkání v hráčském kolektivu se pochvaly dočkal i brankář Miller. „Několikrát mužstvo podržel a hlavně při hlavičce Mrkvičky,“ upřesnil asistent trenéra.

Mnohem méně radostnější byla jeho zpráva o zdravotním stavu brankáře Petra Pižanowského, jenž se na Kladně zranil a proti Českým Budějovicím zůstal na lavičce. „Pižanowski odstoupil artroskopickou operaci kolena v pražské nemocnici Na Františku a následujících čtyři až šest týdnů bude trvat jeho rekonvalescence.“

Příští fotbalový Kotel na radiu Jizera poslouchejte v úterý 11. března od 18 hodin.

Fanshop banner