Pecka se trefil jen v přáteláku
Klub

Pecka se trefil jen v přáteláku

Redakce

Boleslavský kanonýr Luboš Pecka hostuje v německém klubu Alemannia Aachen, za který dosud nastřílel devět gólů. Nejčerstvější dva v přátelském utkání uprostřed posledního únorového týdne. V nedělním mistráku se však netrefil. Ze zmíněných devíti gólů jenom jeden dal v utkání o mistrovské body, jeden v poháru a zbylých sedm v přátelských zápasech.

V posledním únorovém týdnu hrál v přátelském utkání Pecka za Alemannii Aachen proti Fortuně Sittard celých devadesát minut a na jasné výhře 5:0 se podílel dvěma góly. Nejprve v 16. minutě zvyšoval na 2:0 a ve druhém poločase v 68. minutě střílel čtvrtý gól v pořadí. Spolu s Peckou se trefili Casper (12.), Kolev (61.) a Mosquera (87.).

V první březnové neděli v mistrovském utkání TSV 1860 München – Alemannia Aachen 0:0 se však ani jeden z aachenských střelců neprosadil. Pecka odehrál dvaapadesát minut a potom jej vystřídal slovenský fotbalista Nemeth.

Po bezgólové remíze v Mnichově je Alemannia Aachen na desátém místě druholigového pořadí se ztrátou osmi bodů na postupové místo do první bundesligy, ze které vloni spadla.

Fanshop banner