Matení kladenských zvědů
Klub

Matení kladenských zvědů

Redakce

Před ligovým utkáním SK Kladno – FK Mladá Boleslav, které se hraje v neděli 24. února od 15 hodin, absolvovali boleslavští fotbalisté poslední trénink v sobotním podvečeru na někdejší hlavní trávě Městského stadionu. Po jeho skončení se přesunuli do penzionu Sparing na kraji obce Holé Vrchy na společnou večeři a nocleh. Z Mladé Boleslavi do Kladna vyrazí v plné síle (chybí jen Opiela) v pravém nedělním poledni.

Sobotní trénink měl tradiční náplň s rozběháním bez míče, procvičováním přihrávek a hrou na dvě branky na zkrácené hrací ploše. Trénovalo osmnáct hráčů a dva brankáři. Chyběli pouze Opiela, který si v týdnu obnovil svalové zranění, a Mašek, který je nastydlý a stále ještě nemá povolení FIFA k registraci v českém klubu.

Při hře na dvě branky se proti sobě postavila dvě desetičlenná družstva. V pomerančových vestách hráli Sedláček, Procházka, Hrdlička, Dittrich, Hodúr, Ganugrava, Poláček, Holub, Medny. V modrém oblečení spolu kopali Ševinský, Rolko, Kopic, Kalina, Kysela, Rajnoch, Vaněček, Táborský, Řezníček. Gólmani Pižanowski s Millerem se po poločase u mužstev prostřídali.
Dlouho se hrálo bez gólů. Pomerančoví šli do vedení po Ganugravově střele, kterou nechtěně za Pižanowského záda do vlastní branky stočil bránící Ševinský. Další pomerančový gól dal Holub, ale nebyl uznán kvůli ofsajdu. Potom Holub vybojoval rohový kop a po jeho rozehrání Mendy z malého vápna doklepl míč regulérně do branky. Pomerančový tým vyhrál 2:0.

Nastoupí vítězný tým v neděli proti Kladnu, nebo ne? „Možné je všechno,“ prohlásili shodně trenéři Ščasný a Čuhel a s úsměvem se rozhlíželi po okolí, zda tréninkové utkání boleslavských fotbalistů náhodou nesledoval nějaký kladenský zvěd...
Pravděpodobnější je však třeba takovéto složení: Pižanowski - Ševinský, Rolko, Kopic, Kalina - Kysela, Hodúr, Rajnoch, Poláček - Táborský, Řezníček.

Průběh utkání můžete sledovat v on-line reportáži nebo na radiu Bolka, dnes poprvé ze hřiště soupeře, prostřednictvím služeb tohoto klubového webu. Dostup on-line reportáže je i ve vašem mobilu na wap.fkmb.cz .

Fanshop banner