Na radiu Jizera měl premiéru Kotel
Klub

Na radiu Jizera měl premiéru Kotel

Redakce

V úterním podvečeru 19. února od 18 hodin měl premiéru nový fotbalový pořad Kotel na radiu Jizera, které vysílá na frekvencích 105,7 a 89,2 FM. Hosty populárního moderátora Jaromíra Macešky byli z FK Mladá Boleslav asistent trenéra Petr Čuhel a hráč Ivo Táborský, sportovní redaktor Boleslavského deníku Josef Štajner a šéf klubu boleslavský fotbalových fanoušků Jan Pažout. Tématem byla nepovedená ligová jarní premiéra Mladé Boleslavi proti Jablonci.

Asistent trenéra Čuhel i fotbalista Táborský čelili nepříjemným a mnohdy překvapivým dotazům. Žurnalista Štajner účastníky debaty i posluchače fandící boleslavskému fotbalu vyděsil příspěvkem, zda si představitelé boleslavského fotbalu myslí, že bude Mladá Boleslav spolu s Mostem a Kladnem hrát o záchranu v I. lize. Zástupce fanoušků Pažout zase zapochyboval nad smyslem lednového kyperského soustředění, když se optal: „Proti Jablonci působili boleslavští fotbalisté, jako by byli zamrzlí, neměli se na českou ligu místo na Kypru připravovat někde u Petrohradu?“
Čuhela narážka na přípravu v teplých podmínkách nezaskočila. „Vrátili jsme se dva týdny před prvním ligovým utkáním a hráči měli dostatek času zvyknout si na místní podmínky,“ reagoval asistent trenéra.

Účastníky úterního fotbalového Kotle zajímalo, proč boleslavští trenéři nestřídali dříve a co říkali hráčům o přestávce po nepovedeném prvním poločase? A proč hraje Táborský v záloze, když ho klub kupoval do útoku? Jak je možné, že byli boleslavští hráči pomalejší než jablonečtí? A kdy mužstvo ukončí černou sérii nevyhraných ligových utkání, která se již natáhla na osm zápasů?
Táborský mimojiné řekl, že z prohry byli všichni hráči velmi špatní, neboť moc chtěli začít jarní sezónu vítězně a věřili, že šňůru nevydařených ligových utkání přeruší právě proti Jablonci. Nepovedlo se a proto musí udělat všechno proto to, aby tak učinili při další nejbližší příležitosti, to znamená v neděli 24. února na Kladně.

Fotbalový diskusní Kotel na radiu Jizera bude každé úterý, nejbližší 26. února od 18 hodin.
Fanshop banner