Dvojnásobný druholigový test
Klub

Dvojnásobný druholigový test

Redakce

Dvakrát ve čtyřech dnech hrají přípravné střetnutí boleslavští junioři. V obou případech s kvalitními druholigovými týmy a mimo Mladou Boleslav. Ve středu 20. února jedou do Nymburka, kde od 10,30 hrají s 1.FC Slovácko, a v sobotu 23. února do pražského Střížkova, kde se střetnou od 11 hodin s Bohemians.

Oba únoroví soupeři juniorky jsou ve špici II. ligy.
Slovácko do druhé nejvyšší tuzemské soutěže spadlo v loňském roce a letos patří k nejžhavějším kandidátům postupu. Všeobecně se v tuzemských fotbalových kruzích předpokládá, že se Slovácko po roce do I. Gambrinus ligy vrátí. Po podzimu je totiž první v druholigovém pořadí jeden bod před Opavou, dva body před Příbramí a čtyři body před Hradcem Králové a Bohemians.
Střížkovští Bohemians v minulém soutěžním ročníku hráli ČFL a tudíž byli soupeřem boleslavských juniorů. V utkáních o třetiligové body s nimi dvakrát prohráli. Na podzim 2006 doma 0:2 a na jaře 2007 v Praze 1:3. Střížkovští Bohemians si jako nováček II. ligy počínají dobře, neboť jsou na již zmíněném pátém místě pouhé čtyři body za vedoucím Slováckem. V letošní zimní přípravě v lednu s prvoligovým boleslavským týmem remizovali 1:1.

Autobus s hráči juniorky odjíždí z Mladé Boleslavi ve středu 20. února v 8,30 hodin do Nymburka k utkání se Slováckem a v sobotu 23. února v 8,45 hodin do Prahy k utkání s Bohemians.

 

Fanshop banner