Zbrožek na reprezentačním soustředění
Klub

Zbrožek na reprezentačním soustředění

Redakce

Trenér osmnáctileté české reprezentace Milan Bokša povolal dvaadvacet dorosteneckých fotbalistů z dvanácti tuzemských klubů na krátké třídenní soustředění do Nymburka, kde družstvo pobývá od 18. do 20. února. Je mezi nimi i Kristián Zbrožek, stoper ligového dorosteneckého družstva FK Mladá Boleslav, který si v letošní zimní přípravě už také vyzkoušel hru v juniorském týmu.

Osmnáctiletý Kristián Zbrožek v loňském roce přišel do Mladé Boleslavi ze Sparty Praha a v mládežnické reprezentaci není žádným nováčkem. Odehrál již v ročníku 2005/06 za šestnáctiletou reprezentaci deset utkání a trefil jeden gól do branky Ukrajiny, v ročníku 2006/07 za sedmnáctiletou reprezentaci sedm utkání a v loňském podzimu za osmnáctiletou reprezentaci jedno utkání bez skórování.
Do únorového Bokšova výběru dodala tři hráče Slavia Praha, po dvou Baník Ostrava, Sparta Praha, 1. FC Brno, Vysočina Jihlava, Tescoma Zlín, Sigma Olomouc, Viktoria Plzeň a po jednom Pardubice, Marila Příbram, Dynamo České Budějovice a Mladá Boleslav.

Fanshop banner