Sledujte fotbal na Radiu Bolka
Klub

Sledujte fotbal na Radiu Bolka

Redakce

Aktuální průběh fotbalového utkání Mladé Boleslavi z domácího i z venkovního hřiště mohou fanoušci nyní poslouchat na internetovém Radiu Bolka. Stačí si na této titulní stránce klubového webu nalézt přehrávač Radia Bolka, který bude vždy v pravém sloupci, kliknout na "Play" a rázem uslyšíte hlas reportéra z právě probíhající utkání nebo záznam zajímavého rozhovoru k aktuálnímu fotbalovému zápasu.

Internetové Radio Bolka bude v provozu pouze v době ligových či jiných důležitých soutěžních utkání. Je součástí služeb, které příznivcům boleslavského fotbalu poskytuje tento klubový web. Na naší už dobře známé adrese www.fkmb.cz naleznete nyní komplexní fotbalové zpravodajství v textové, obrazové a zvukové podobě. V tuzemském fotbale podobně jako FK Mladá Boleslav o své fanoušky pečuje už jenom Bohemians 1905, jinak už nikdo jiný ...

Pod ikonou TV Bolka lze spatřit video reportáže z ligových a pohárových utkání, případně ze zákulisí přípravy prvního mužstva. Nezapomínáme ani na juniorku a mládežnická družstva. Všechny video záznamy jsou v archívu k nahlédnutí. Podobně i pod ikonou Radio Bolka budou všechny audio záznamy uchované v archívu a pro fotbalové fanoušky připravené kdykoliv k poslechu.

Fanshop banner