Noste s námi modrou a bílou
Klub

Noste s námi modrou a bílou

Redakce

Klubové barvy modrá a bílá by měly převažovat všude tam, kde se sejdou více než dva příznivci boleslavského fotbalu. Mělo by tomu tedy být i při setkání fanoušků s hráči a vedením FK Mladá Boleslav, které se pod heslem Noste s námi modrou a bílou koná ve čtvrtek 14. února od 16 hodin na velkém sále Domu kultury v Mladé Boleslavi. „Nebojte se, pohárové utkání Slavie s Tottenhamem i valentýnskou pusu své drahé polovičce stoprocentně stihnete,“ vzkazuje šéf klubového marketingu Petr Svěcený všem váhajícím.

Čtvrtečního fotbalového povídání a ladění bojovné nálady pro ligové jaro se osobně zúčastní nová posila mužstva Ivan Hodúr, čerstvý kapitán týmu a český reprezentant Jan Rajnoch, útočník Jan Kysela, hlavní trenér Zdeněk Ščasný, prezident klubu Josef Dufek, generální ředitel Jaromír Šeterle a nový ředitel klubového úseku obchodu, marketingu a komunikace Petr Svěcený.

Součástí setkání příznivců a představitelů FK Mladá Boleslav bude i netradiční forma tiskové konference, takže boleslavští fandové na vlastní oči poznají redaktory z novin, ve kterých si o fotbale čtou.
Pro všechny účastníky je vstup i občerstvení zdarma.

Fanshop banner