Boleslav s Příbramí neprohrála tři roky
Klub

Boleslav s Příbramí neprohrála tři roky

Redakce

Ve vzájemných prvoligových střetnutích Mladá Boleslav nemohla na Příbram dva roky najít recept. Středočeskou bitvu vyhrála až na čtvrtý pokus. A potom už Příbram v mistrácích pravidelně porážela. V nepřerušené řadě sedmi ligových i přípravných střetnutích za uplynulé tři roky Mladá Boleslav s Příbramí neprohrála. Poslední vzájemný duel v loňském létě byl přátelský a skončil nerozhodně.

Statistika vzájemných utkání Mladé Boleslavi s Příbramí:

Podzim 2004 (Gambrinus liga) Příbram – MB 2:1 (Mlika, Mendy – Palát)
Jaro 2005 (Gambrinus liga) MB – Příbram 0:0
Podzim 2005 (Gambrinus liga) MB – Příbram 0:0
Jaro 2006 (Gambrinus liga) Příbram – MB 1:2 (Buryán – Pecka 2)
Léto 2006 (příprava v Písku) Příbram – MB 1:2 (Formánek – Čáp, Pecka)
Podzim 2006 (Gambrinus liga) Příbram – MB 1:2 (Kaplan – Palát, Pecka)
Jaro 2007 (Gambrinus liga) MB – Příbram 2:1 (Pecka, Poláček – Otepka)
Léto 2007 (příprava v Písku) Příbram – MB 1:1 (Pilík – Brunclík)

Jedinou porážku utrpěla Mladá Boleslav od Příbrami v prvním vzájemném utkání o prvoligové body a vítězným gólem k tomu přispěl Alex Mendy, tehdy v příbramském dresu.
Poslední vzájemné střetnutí boleslavských a příbramských fotbalistů se hrálo 30. června 2007 v rámci boleslavského kondičního soustředění v Písku a skončilo remízou. Ostrý zápas o ligové body téměř před rokem na jaře 2007 proti sobě svedl týmy v sestavách, z nichž především v té příbramské nezůstal kámen na kameni.

Sestava FK Mladá Boleslav: Miller – Ševinský, Kopic, Rajnoch, Nesvadba (54. Rolko) – Ordoš (21. Sedláček), Matějovský, Abraham, Poláček – Holub (86. Mikolanda), Pecka.
Z této boleslavské sestavy vypadli Nesvadba (ukončil hostování z Petrohradu), Ordoš (přestoupil do Bohemians 1905), Matějovský (přestoupil do anglického Readingu), Abraham (přestoupil do Sparty Praha), Mikolanda (ze zdravotních důvodů přerušil aktivní činnost), Pecka (odešel na hostování do Alemannia Aachen).

Sestava FK Marila Příbram: Pařízek – Lesák, Halama, Navrátil, Kropík – Vaculík (64. Eismann), Šmerda, Sviták (43. Rilke), Jungr (88. Huňa), Otepka – Řezníček.
Z uvedené příbramské sestavy Pařízek přestoupil do Viktorie Žižkov, Navrátil a Halama do Plzně, Kropík se z hostování vrátil do Viktorie Žižkov, Vaculík po působení v Plzni má namířeno na Slovensko, Eismann odešel do Slovácka, Šmerda hrál v Hradci Králové a nyní je ve Spartě Krč, Sviták hostoval v Jihlavě a hledá si angažmá, Rilke se vrátil do Teplic, hostoval v Jablonci a má namířeno do Mostu, Jungr se vrátil do Sparty, ze které hostoval v Českých Budějovicích, Otepku zlákal Baník Ostrava a Řezníček před půlrokem přestoupil do Mladé Boleslavi.
Huňa, který před rokem hrál proti Mladé Boleslavi necelých pět závěrečných minut, byl na podzim v druhé lize nejlepším příbramským střelcem se sedmi mistrovskými góly...
Fanshop banner