V zimní přípravě ještě neprohráli
Klub

V zimní přípravě ještě neprohráli

Redakce

Ve třetím přípravném utkání hostila boleslavská juniorka svého rivala z České fotbalové ligy a udržela si dosavadní zimní neporazitelnost. Trenér Stanner měl k dispozici minimální počet hráčů. Z důvodu nemocí a zranění chyběli Pára, Horák, Kučera, Záblacký, Murárik a Herman. Tato absence však nebyla moc znát a především do přestávky Boleslavští předvedli několik pěkných akcí korunovaných góly.

Do vedení se boleslavské družstvo dostalo v 9. minutě Fabiánem, který zužitkoval Vajglovu přihrávku – 1:0. Poté se Dudka dostal k odraženému míči, ale přestřelil opuštěnou branku hostí.
Po dvaceti minutách o sobě dali vědět i Liberečtí. Těžkou střelu k tyči pozorný Ehrenberger vyrazil. A znovu přišly šance boleslavského týmu, ovšem Gaugrava i Sedláček byli v koncovce nepřesní. Až samostatný nájezd Nečase ve 39. minutě znamenal zvýšení vedení - 2:0.
Před koncem prvního poločasu opět zahrozil z pravé strany Sedláček. Poprvé jeho střelu brankář hostí vyrazil, druhá příležitost po centru Vajgla skončila gólem - 3:0.

Po změně stran nejdříve mladý ochránce boleslavské branky Pokorný chytil nebezpečný trestný kop Liberce. V následující hezké akci z levé strany a centru Fabiána dorážel úspěšně míč do soupeřovy sítě Gaugrava – 4:0. Do konce utkání si boleslavská juniorka vypracovala ještě další možnosti ke skórování, její hráči však byli v koncovce nepřesní. Liberečtí zkorigovali prohru jediným gólem po rohovém kopu a následné dorážce.

Sestava FK Mladá Boleslav“B“: Ehrenberger (46. Pokorný) - Svoboda, Vizingr, Mrvík, Kalíšek – M.Sedláček (46. Zbrožek), Gaugrava, Vajgl, Fabián – Dudka, Dytrt (36. Nečas).

Sestava FC Slovan Liberec“B“: Schöler – Kopča, Jarkovský, Šíranec, Rehák – Pechar, Broschinský, Vít (5. Petřík), Bartoš – P.Smetana, Pyšek. Dalšími střídajícími byli Zeman, Věchet a Kesner.

Fanshop banner