Brunclík do Kladna, Riegel do Hradce
Klub

Brunclík do Kladna, Riegel do Hradce

Redakce

Z hráčů, kteří se nevešli do Ščasného čtyřiadvacetičlenného výběru, odejdou z Mladé Boleslavi na hostování David Brunclík, Jan Riegel a Radim Nečas. Představitelé boleslavského klubu neustále vedou jednání s manažery o podmínkách působení gruzínského mladíka Georgi Ganugravy v FK Mladá Boleslav.

„Stanoviska kolem Ganugravova kontraktu se postupně sbližují a věřím, že se brzo dohodneme,“ řekl boleslavský sportovní ředitel Zdeněk Kudela. Hlavní kouč Zdeněk Ščasný o talentovaného Gruzínce stojí, ten však kvůli administrativním překážkám s vízem musel oželet účast na kyperském kempu a v těchto dnech trénuje s boleslavskou juniorkou pod dohledem trenérů Stannera a Tymicha.

Z hráčů, kteří na čas odejdou z Mladé Boleslavi, je už jasno o Davidu Brunclíkovi, jenž bude hostovat v prvoligovém Kladně do 30. června letošního roku. „Kluby se již dohodly,“ pravil Zdeněk Kudela.
Podobnou cestou se vydal Jan Riegel, jenž se na fotbalový trávník vrátil po čtrnáctiměsíční pauze zaviněné dvojí operací kolena a nezbytné rekonvalescenci. Riegel již odehrál poločas v přípravném utkání za druholigový Hradec Králové, kterému by měl jako hostující hráč na jaře pomáhat v boji o postup do první ligy. Jak hradečtí tak boleslavští činovníci shodně potvrdili, že detaily Riegelova hostování v Hradci dojednají po boleslavském návratu z Kypru.
O hostování Radima Nečase jednání probíhají zatím bez konečného efektu a Kudela je hodlá definitivně dokončit po návratu z Kypru.

Fanshop banner