Boleslav první čtyři kola v televizi nebude
Klub

Boleslav první čtyři kola v televizi nebude

Redakce

Kdo bude v prvních čtyřech jarních kolech na televizních obrazovkách, je již rozhodnuto. Česká televize v přímém přenosu nabídne na přelomu února a března dvě pražská derby, ale tým FK Mladá Boleslav ani jednou. Na boleslavské fotbalisty se dostane až v dalším průběhu jarní sezóny podobně jako na další z pěti prvoligových klubů z Mostu, Kladna, Jablonce, Zlína a Plzně.

Z deseti klubů, které se v úvodních čtyřech jarních kolech představí na obrazovkách, budou nejčastěji k vidění Sparta Praha a Slavia Praha - oba třikrát. Baník Ostrava a Viktoria Žižkov dvakrát a České Budějovice, Slovan Liberec, Brno, Bohemians, Sigma Olomouc a Teplice jednou.
A tak první čtyři jarní kola FK Mladá Boleslav odehraje ve shodném a pravděpodobně divácky nejpříhodnějším termínu nedělního podvečera. Na přímý televizní přenos Boleslavští kandidují v pátém jarním utkání, čili ve 21. ligovém kole, kdy se doma střetnou se Spartou Praha, případně o týden později, kdy jedou na hřiště Bohemians.

V 17. kole se hraje v neděli 17. února od 17 hodin FK Mladá Boleslav – FK Jablonec a Česká televize přenáší v ten den od 20,15 hodin na ČT4 Slavia Praha – České Budějovice a v pondělí 18. února od 17,15 hodin na ČT2 Slovan Liberec – Baník Ostrava.

V 18. kole se hraje v neděli 24. února od 17 hodin SK Kladno – FK Mladá Boleslav a Česká televize přenáší v ten den od 20,15 hodin na ČT4 Sparta Praha – Viktoria Žižkov a v pondělí 25. února od 17,15 na ČT2 hodin Brno – Slavia Praha.

V 19. kole se hraje v neděli 2. března od 17 hodin FK Mladá Boleslav – SK Dynamo České Budějovice a Česká televize přenáší v ten den od 20,15 hodin na ČT4 Viktoria Žižkov – Bohemians a v pondělí 3. března od 17,15 hodin na ČT2 Sigma Olomouc – Sparta Praha.

Ve 20. kole se hraje v neděli 9. března od 17 hodin FK Siad Most – FK Mladá Boleslav a Česká televize přenáší v ten den od 20,15 hodin na ČT4 Baník Ostrava – Slavia Praha a v pondělí 10. března od 17,15 hodin na ČT2 Sparta Praha – Teplice.

(Zdroj informací Českomoravský fotbalový svaz)

Fanshop banner