Kypr přivítal fotbalisty slunečným počasím
Klub

Kypr přivítal fotbalisty slunečným počasím

Redakce

Boleslavská fotbalová výprava se v noci ze soboty na neděli podle plánu a bez komplikací přesunula letecky z pražské Ruzyně do kyperské Larnaky. Přivítalo je příjemné podnebí, které jim jistě dodá potřebný elán do herní přípravy. Ze čtyřiadvaceti nominovaných fotbalistů odletělo na Kypr dvaadvacet. Jiří Schubert zůstal doma ze zdravotních a George Ganugrava z administrativních důvodů.

Devatenáctiletého boleslavského odchovance Jiřího Schuberta zbrzdila v přípravě chřipková viróza. V případě stejně mladého gruzínského talentu George Ganugravy představitelé boleslavského klubu stále ještě řeší podmínky jeho působení v FK Mladá Boleslav a na Kypr nemohl odletět kvůli souvisejícím problémům s vízem.

„Je zde příjemné slunečné počasí a i ostatní podmínky pro přípravu podle očekávání velmi dobré,“ hlásil v nedělním večeru sportovní ředitel Zdeněk Kudela z kyperského přímořského letoviska Aiya Napa. Zároveň potvrdil, že dohodnuté termíny i soupeři přípravných zápasů platí.

První mezinárodní utkání Dinamo Bucurest – FK Mladá Boleslav se hraje v úterý 22. ledna od 15 hodin kyperského času na hřišti privátního sportovního areálu Alfa Sport v Larnace.

Fanshop banner