Trenér Ščasný zúžil hráčský kádr
Klub

Trenér Ščasný zúžil hráčský kádr

Redakce

Termín odjezdu na kyperské soustředění byl očekávaným sítem pro redukci početného hráčského kádru, který začal pod trenérem Ščasným v Mladé Boleslavi letošní přípravu. Z porady trenérů a vedení klubu vzešel soupis čtyřiadvaceti jmen (tří brankářů a jedenadvaceti hráčů) pro kemp na Kypru, kde by už mělo začít vybrušování základní sestavy mužstva pro jarní sezónu Gambrinus ligy.

Pro přípravný kemp na Kypr byli nominováni brankáři Miroslav Miller, Petr Pižanowski, Jan Šeda, obránci Tomáš Hrdlička, Milan Kopic, Václav Procházka, Jan Rajnoch, Adrian Rolko, František Ševinský, záložníci George Ganugrava, Jaroslav Dittrich, Ivan Hodúr, Václav Kalina, Jan Kysela, Lukáš Opiela, Tomáš Poláček, Tomáš Sedláček, útočníci Radim Holub, Jiří Mašek, Alex Mendy, Jakub Řezníček, Jiří Schubert, Ivo Táborský, David Vaněček.

Tomáš Fabián se bude připravovat s boleslavskou juniorkou, Vincent Mendy se vrátí do Mostu, David Brunclík již trénuje na Kladně a v jednání je jeho hostování v tomto středočeském klubu pro letošní jaro. Jan Riegel a Radim Nečas budou s největší pravděpodobností také formou hostování působit v jarní sezóně mimo Mladou Boleslav. Z dalších kmenových hráčů FK Mladá Boleslav má Martin Sviták namířeno do Třince a Jaromír Šmerda jedná o přestupu do Sparty Krč.
Z podzimní soupisky se Petr Voříšek po půlročním boleslavském hostování vrátil do Sparty Praha a Marek Matějovský přestoupil do anglického Readingu.

Fanshop banner