Hledáme talenty do fotbalové akademie
Klub

Hledáme talenty do fotbalové akademie

Redakce

Fotbalová akademie při 9. základní škole „Pastelka“ v Mladé Boleslavi pořádá ve středu 9. ledna Den otevřených dveří především pro rodiče talentovaných dětí a o týden později ve čtvrtek 15. ledna od 15,30 hodin nábor pohybově nadaných dětí.

Projekt fotbalové akademie při 9. základní škole „Pastelka“ je pro pohybově nadané děti, které by se později měly specializovat na fotbal a počínaje 5. třídou základní školní docházky zařazené do klasické sportovní třídy. Třídu s fotbalově nadanými chlapci doplňují talentovaná děvčata, jejichž sportovní specializací by se později měl stát basketbal. Výuka sportovně specializované třídy je obohacená o hodiny tělesné výchovy nad rámec běžných osnov v jiných a pod vedením profesionálních trenérů mládeže.
Ve středu 9. ledna při Dnu otevřených dveří mají rodiče příležitost seznámit se s prostředím školy i se záměry a zkušenostmi získanými v uplynulých dvou letech, po které projekt sportovní akademie v Mladé Boleslavi úspěšně funguje. V den náboru talentovaných dětí pro novou třídu, která začne s výukou na počátku září 2008, nezapomeňte uchazeče o přijetí vybavit odpovídající sportovní výstrojí.
Nábor se uskuteční ve čtvrtek 17.ledna v hale 9. základní školy Pastelka, zájemci mají sraz v 15 hodin ve vestibulu školní budovy. Náhradní termín pro ty, kteří se nemohou zúčastnit řádného termínu, je následující týden v úterý 22. ledna také se srazem v 15 hodin ve školním vestibulu.

Podrobnější informace rodičům poskytne a případné dotazy zodpoví vedoucí trenér sportovních tříd Stanislav Bejda na telefonním čísle +420 737 270 823 a případným e-mailovým kontaktem na adrese: s.bejda@centrum.cz .

Fanshop banner