Dvě dvoutýdenní zcela odlišná období
Klub

Dvě dvoutýdenní zcela odlišná období

Redakce

Boleslavská fotbalová sezóna vyvrcholí čtyři dny před Vánocemi bitvou o postup do jarní fáze evropského poháru. Po hektickém období, kdy boleslavští fotbalisté sehráli v šestnácti dnech pět těžkých zápasů, měli naopak nezvykle dost času a klidu, aby se v devíti dnech připravili a soustředili na důležité střetnutí s protivníkem.

Od 24. listopadu do neděle 9. prosince:
V sobotu 24. listopadu ligové utkání s Teplicemi (1:1). Ve středu 28. listopadu odlet do švédského Göteborgu a autobusem přesun do Borasu, kde se o den později hrálo utkání Poháru UEFA s Elfsborgem (3:1) a bezprostředně po jeho skončení v noci návrat do Česka. V neděli 2. prosince ligové utkání na pražském Strahově proti vedoucímu týmu tabulky Slavii Praha (1:1) ztížené hrou v oslabení po neoprávněném vyloučení Hrdličky pomýleným sudím Královcem. Ve středu 5. prosince utkání Poháru UEFA s vedoucím mužstvem řecké ligy AEK Athény (0:1). V neděli 9. prosince poslední podzimní ligové utkání se Sigmou Olomouc (1:1).

Od pondělí 10 prosince do pátku 21. prosince:
V pondělí 10. a v úterý 11. prosince volno. Potom čtyři dny trénování a v neděli 16. prosince opět volno. Po dalších dvou dnech přípravy ve středu 19. prosince letecky do italské Florencie k utkání posledního kola C skupiny Poháru UEFA ACF Florencia – FK Mladá Boleslav, které se koná ve čtvrtečním večeru 20. prosince od 20,45 hodin. Po nočním leteckém návratu do Česka začne 21. prosince fotbalistům vánoční dovolená, která jim skončí po necelých dvou týdnech, neboť 4. ledna 2008 nastoupí do zimní přípravy.

Fanshop banner