Boleslav i Olomouc před týdnem remizovaly
Klub

Boleslav i Olomouc před týdnem remizovaly

Redakce

První prosincový víkend nevyšel boleslavským ani olomouckým fotbalistům podle představ, neboť po dvou bodech ztratili, přestože nutně potřebovali připsat si do tabulky tři body. Boleslavským při strahovské bitvě s pražskou Slavií byl největší překážkou popletený rozhodčí Královec, Olomouckým v domácím střetnutí s Kladnem soupeřův brankář Pavlík.

Olomoučtí před týdnem nezvládli roli favorita a na svém hřišti s Kladnem remizovali 1:1. Pro Sigmu Olomouc to byl již sedmý nerozhodný výsledek ligového podzimu. V počtu zremízovaných utkání nemá v Gambrinus lize konkurenci.Oba góly padly v závěrečné čtvrthodince. Kladno vedlo gólem Bartoše, za Olomouc vyrovnával Hubník devět minut před koncem. Hubnikova úspěšná trefa byla jubilejním tisícím gólem v olomoucké ligové historii. Kladno remízu udrželo přičiněním výtečného brankáře Pavlíka, ačkoliv dohrávalo bez Cigánka vyloučeného v předposlední minutě po druhé žluté žluté kartě.
Před týdnem proti Kladnu hrála Sigma Olomouc v sestavě: Drobisz - Jindřišek, Šuškavčevič, Škerle, Jurkič (82. Hudec) - Bajer, Kaščák (46. V Schulmeister), Melinho, Rossi da Silva, Onofrej (71. Kazár) - M. Hubník. Připraveni ještě byli Vojáček, Randa, Knakal a Petr.

Fanshop banner