Šance studovat a hrát fotbal v Mladé Boleslavi
Klub

Šance studovat a hrát fotbal v Mladé Boleslavi

Redakce

Den otevřených dveří pořádá Střední odborné učiliště strojírenské Škoda Auto pro mladé talentované fotbalisty a jejich rodiče ve čtvrtek 6. prosince 2007 v době od 8 do 17,30 hodin. Přijďte si prohlédnout areál SOUs Škoda Auto v Mladé Boleslavi a využijte šance studovat v nových ročnících sportovních tříd, jejichž otevření se chystá od září příštího roku.

Vedení SOUs Škoda Auto společně s mládežnickým úsekem FK Mladá Boleslav zvou především zájemce z řad aktivních fotbalistů se zájmem pro zařazení do sportovní třídy se zahájením studia od 1. září 2008 ve čtyřletém oboru mechanik strojů a zařízení s maturitou a současným zařazením do dorosteneckých družstev FK Mladá Boleslav, pokud budou dosahovat odpovídající výkonnosti.

Zájemcům o studium ve sportovních třídách informace poskytne za mládežnický úsek FK Mladá Boleslav a.s. pan Michal Doležal na telefonních číslech 326 910 960 nebo 737 270 827, na e-mailové adrese michal.dolezal@fkmb.cz, případně vedoucí trenér sportovního centra mládeže pan Karel Stanner na telefonním čísle 724 542 591 a na e-mailové adrese karel.stanner@worldonline.cz"

Fanshop banner