Ke vstupence na AEK Atheny zdarma vstupenka na Olomouc
Klub

Ke vstupence na AEK Atheny zdarma vstupenka na Olomouc

Redakce

Utkání skupiny C Poháru UEFA FK Mladá Boleslav – AEK Atheny se hraje ve středu 5. prosince od 20,45 hodin na boleslavském městském stadionu a kdo si koupí vstupenku na toto utkání evropského poháru v předprodeji ve fanshopu v Havlíčkově ulici nebo přímo před utkáním na hlavních pokladnách, dostane jako PRÉMII Z D A R M A vstupenku na poslední ligové utkání FK Mladá Boleslav – SK Sigma Olomouc, které se hraje v neděli 9. prosince od 17 hodin.

Fanshop v Havíčkově ulici má otevřeno každý všední den od 15 do 18 hodin, což bez výjimky platí i pro středeční odpoledne, kdy se utkání Poháru UEFA hraje.
Utkání FK Mladá Boleslav - AEK Atheny rozhodne, kdo si z těchto soupeřů uchová naději na postup do jarní fáze Poháru UEFA. Boleslavští fotbalisté hrají o historický úspěch na evropské scéně. O tom, že postup zajímá i řeckého soupeře, svědčí zájem athénských fanoušků, kteří hodlají do Mladé Boleslavi dorazit v počtu asi devíti set. Očekává se tedy tuhá bitva na trávníku i bouřlivé překřikování v hledišti. Střetnutí s vedoucím týmem ligy ze země úřadujících mistrů Evropy slibuje vrcholný zážitek fotbalového podzimu pro každého přímého účatsníka.

BOLKA DO TOHO !!!

Fanshop banner