Poleťte fandit fotbalistům do Švédska a Itálie
Klub

Poleťte fandit fotbalistům do Švédska a Itálie

Redakce

Na utkání Poháru UEFA IF Elfsborg – FK Mladá Boleslav, které se hraje ve čtvrtek 29. listopadu, a ACF Fiorentina – FK Mladá Boleslav, které se hraje ve čtvrtek 20. prosince, pořádá boleslavský fotbalový klub letecké zájezdy s hotelovým ubytováním a nezapomenutelnými sportovními i společenskými zážitky, jak tomu bylo i při předchozích fotbalových výpravách po Evropě.

Do švédského města Boras nedaleko Göteborgu k utkání s IF Elfsborg se odlet z pražské Ruzyně uskuteční v průběhu středy 28. listopadu. Cena zájezdu včetně zpáteční letenky, vstupenky na fotbal a ubytování v tříhvězdičkovém hotelu stojí 12 900,- Kč (jednolůžkový pokoj) nebo 12 000,- Kč (dvoulůžkový pokoj). Návrat je plánovaný bezprostředně po skončení čtvrtečního utkání s příletem do Prahy v časných ranních hodinách pátku 30. listopadu.

Do italské Florencie k utkání s ACF Fiorentina je odlet z pražské Ruzyně ve středu 19. prosince. Cena zájezdu včetně zpáteční letenky, vstupenky na fotbal je rozdílná podle vybraného hotelu. Zájemci o ubytování ve tříhvězdičkovém hotelu zaplatí 12 900,- Kč (jednolůžkový pokoj) nebo 12 500,- Kč (dvoulůžkový pokoj), zájemci o ubytování v pětihvězdičkovém hotelu zaplatí 15 500,- Kč (jednolůžkový pokoj) nebo 14 500,- Kč (dvoulůžkový pokoj). Návrat je plánovaný bezprostředně po skončení čtvrtečního utkání s příletem do Prahy v časných ranních pátečních hodinách 21. prosince.

Podrobnější informace sdělí a přihlášky na letecké zájezdy za fotbaly do Švédska a Itálie přijímá Petra Vrátná na sekretariátu FK Mladá Boleslav – telefonní číslo 326 719 041.

Fanshop banner