Nejvýše je dorostenecké béčko v divizi
Klub

Nejvýše je dorostenecké béčko v divizi

Redakce

Družstva boleslavských dorostenců a žáků skončila na počátku listopadu letošní podzimní sezónu. Mnozí z kluků jistě myslí na Mikuláše a Ježíška, starší chlapci se těší na Silvestra. Všichni se však po krátkém vydýchnutí záhy zapojí do zimní přípravy, aby na podzim vydobyté pozici obhájili, případně i vylepšili.

Družstvo „A“ starších dorostenců vedené trenéry Jaroslavem Peřinou a Milošem Sajdlem v celostátní lize skončilo podzim na 9. místě, kam se posunulo povedenou sérií tří vyhraných utkání těsně před koncem sezóny. Jenom škoda, že nebodovalo i v závěrečném kole. I tak pro udržení v celostátní lize mají dorostenci slibnou pozici, ale na jaře je čekají náročné a dramatické bitvy.
Družstvo „C“ mladších dorostenců s trenéry Zdeňkem Schovánkem a Lubošem Skramužským dohrálo podzimní sezónu celostátní ligy na 8. místě.

Družstvo „B“ starších dorostenců pod taktovkou trenérů Vladimíra Sedláčka a Adriana Vizingra v divizní C skupině je na 1. místě a potvrzuje roli favorita na postup do české ligy, to znamená do druhé nejvyšší republikové soutěže. Družstvo „D“ mladších dorostenců s trenéry Martinem Mrvíkem a Vladimír Fikselem skončilo po podzimu v divizi na 7. místě.

Čtyři žákovská družstva se drží převážně ve středu mistrovských tabulek.
Družstvo „A“ starších žáků trenérů Stanislava Bejdy a Jiřího Bláhy je na 9. místě v nejvyšší republikové žákovské lize.
Družstvo „C“ mladší žáků trenérů Martina Peterky a Martina Krále je na 6. místě žákovské ligy.
Družstvo „B“ starších žáků trenéra Marka Janouška je na 6. místě v žákovské divizi a družstvo „D“ mladších žáků trenérského rodinného dua Zdeňka a Michala Tumových jsou na 11. místě v žákovské divizi.

 

Fanshop banner