Rýdl dal gól Turkům
Klub

Rýdl dal gól Turkům

Redakce

Boleslavští dorostenci Michal Rýdl a Jan Bořil úspěšně reprezentovali Česko v dresu reprezentačního týmu sedmnáctiletých při dvou přátelských utkáních proti Turecku, která se hrála v úterý 6. listopadu v Roudnici nad Labem a ve čtvrtek 8. listopadu v Libčici nad Vltavou. Bořil odehrál obě utkání, Rýdl hrál pouze ve druhém, ale dal gól, který byl jeho premierovým v sedmém startu za národní tým sedmnáctiletých.

Statistika reprezentačních utkání:

Úterý 6.11.2007 v Roudnici nad Labem: Česko“17“ – Turecko“17“ 0:1
Utkání rozhodl již v 8. minutě Kayali gólem, kterému zkraje druhého poločasu zabránil podruhé skórovat Kulovaný. Po změně stran se sice čeští mladíci zlepšili, ale šance na vyrovnání neproměnili.
Sestava ČR“17“: Kulovaný – Lácha (66. Doležel), Kolařík, Matas, Smetana – Smrž (49. Galus), Putz, Nerad, Bořil – Štourač (54. Korba), Prückner.

Čtvrtek 8.11.2007 v Libčici nad Vltavou: Česko“17“ – Turecko“17“ 2:2
Také v odvetě čeští dorostenci nezvládli vstup do utkání. Turci se ujali vedení ve 4. minutě Sultanem a v 6. minutě Odabasim. Ještě před přestávkou snížil ve 23. minutě Rýdl z penalty, Bořil zmařil jasnou gólovou šanci. Vyrovnávací gól dal ve 48. minutě Doležel a v závěru remízu zachraňoval Rýdl odkopem míče z brankové čáry.
Sestava ČR“17“: Malina – Lácha, Matas, Putz (31. Kolařík), Rýdl – Galus (37. Nerad), Doležel (28. Štourač), Vašenda, Bořil – Korba, Hrubý.
Fanshop banner