Anglický týden bez jediného dne odpočinku
Klub

Anglický týden bez jediného dne odpočinku

Redakce

Náročný týden bez jediného dne volna mají boleslavští fotbalisté po nevydařeném domácím ligovém utkání se Zlínem. Mezi dvěma nedělními ligovými koly musí stihnout čtvrteční utkání evropského poháru.
FK Mladá Boleslav – Villarreal CF se hraje ve čtvrtek 8. listopadu od 20,30 hodin na boleslavském městském stadionu. V druhém utkání skupiny C Poháru UEFA se střetnou italská Fiorentina se švédským Elfsborgem, řecký AEK Athény nehraje.

Boleslavští fotbalisté trénovali v pondělí i úterý dopoledne. Tréninkovou činnost jim trenéři zpestřovali sledováním videa. Nikoliv se zábavnými či lechtivými náměty, ale se studováním stylu hry nejbližšího soupeře. A tím je přední španělský klub Villarreal CF.
Utkáním Poháru UEFA začne areál městského stadionu v Mladé Boleslavi dýchat již ve středu. V podvečer ožije press centrum nejprve tiskovkou s představiteli domácího FK Mladá Boleslav a vzápětí se členy realizačního týmu španělského Villarreal CF. Oficiální předzápasový trénink absolvuje španělský tým ve středu od 19 hodin. Určitě bez zraněného italského střelce Rossiho a vyobcovaného argentinského špílmachra Riquelma. Ale samozřejmě s ostatními hvězdami Vierou, Angelem, Capdevilou, Cyganem, Fernadezem, Sennou, Piresem, Tomassonem a Nihatem.
Boleslavští fotbalisté začnou trénink ve 20 hodin a po jeho skončení společně odcestují do tradičního místa předzápasových soustředění, to znamená na kraj vísky Holé Vrchy do penzionu Sparing.
Bez ohledu, jak dopadne čtvrteční večerní utkání evropského poháru, sejdou se boleslavští fotbalisté hned následující den na pátečním dopoledním tréninku, po němž prodělají komplexní regenerační péči. Trénovat budou i v sobotu odpoledne a kolem 17 hodiny odcestují do Plzně, kde přenocují a v nedělním odpoledni 11. listopadu od 17 hodin sehrají mistrovské utkání 13. kola I. Gambrinus ligy s Viktorií Plzeň.
Fanshop banner