Očekávaná výhra posunula tým na třetí příčku
Klub

Očekávaná výhra posunula tým na třetí příčku

Redakce

Boleslavští junioři přivezli očekávané body ze hřiště posledního týmu třetiligové tabulky, když o nich rozhodli až ve druhém poločase. Postupně se prosadili M. Sedláček, Schubert a Nečas. Boleslavští se tak posunuli v tabulce ČFL na třetí příčku a do konce podzimní sezóny jim zbývá sehrát dvě utkání – doma s Karlovými Vary a venku v Náchodě.

V 17 minutě musel blšanský gólman předvést pohotový zákrok, aby uchránil čisté konto a v 25. minutě jasnou boleslavskou šanci zmařil Kučera, když šel sám na branku, ale přestřelil ji. Za deset minut Vajglovu střelu vyrazil brankář Zacharda.

Ve druhé minutě druhého poločasu po Zachardově žlutém zákroku na Schuberta kopal Michal Sedláček penaltu a bezpečně ji proměnil ve vedoucí gól – 0:1. Ve 49. minutě propásl výtečnou možnost Nečas, když v rozhodujícím momentu svého sóla upadl.
V 76. minutě se po přihrávce Sedláčka prosadil Schubert - 0:2. V 85. minutě potrestal chybu domácí obrany Nečas – 0:3. Před krutější prohrou Blšany zachránilo břevno, které v poslední minutě napálil Brunclík.

Sestava FK Mladá Boleslav“B“: Ehrenberger – Kalíšek, Vizingr, Pára, Brunclík – Sedláček, Vajgl, Kučera (88. Zbrožek), Svoboda (61. Gögh) – Nečas (84. Dytrt), Schubert. Připraveni ještě byl druhý brankář Šeda.

Sestava FK Chmel Blšany: Zacharda – Fraga Fretta (80. Vávra), Čonka, Bednář, Heinc – Rulf, Břečka (75. Mašek), Krejčík, Gedeon - Loizeau, Klasna (52. Podroužek).

Góly: 47. M.Sedláček, 76. Schubert, 85. Nečas

ŽK: Čonka, Zacharda

Rozhodčí: Vnuk – Koval, Svoboda

Diváků: 27

Fanshop banner