Pojeďte fandit do Švédska
Klub

Pojeďte fandit do Švédska

Redakce

Boleslavský fanklub pořádá autobusový zájezd do Švédska na utkání 3. kola skupiny C Poháru UEFA Elfsborg IF – FK Mladá Boleslav, které se hraje ve čtvrtečním večeru 29. listopadu. Autobus nebo autobusy, podle počtu přihlášených lidí, vyjedou z Mladé Boleslavi o den dříve a vrátí se bezprostředně po skončení pohárového utkání. Před rokem se fotbalové výpravy dvoupatrovým autobusem do norského Oslo zúčastnilo sedmdesát nadšených fandů a výrazně boleslavskému týmu pomohli. Boleslav do toho!

Organizátoři plánují odjezd fotbalové výpravy do Švédska na středu 28. listopadu v 15 hodin tradičně od hlavního vchodu na městský stadion v Mladé Boleslavi. Kdo se přihlásí do středeční 20 hodiny 7. listopadu, zaplatí 2500,- Kč, po tomto termínu bude cena fotbalového zájezdu 3000,- Kč.
Konečná uzávěrka přihlášek je ve čtvrtek 15. listopadu.

Zájemci o atraktivní skandinávský zájezd mohou volat pana Jana Pažouta na telefonní číslo 777 313 404 nebo psát na e-mailovou adresu jan.pazout@centrum.cz .

„Do emailové přihlášky nezapomeňte napsat své osobní telefonní spojení,“ žádá Jan Pažout. Ten také potvrdil, že boleslavský fanklub předpokládá zorganizovat autobusový zájezd i na utkání závěrečného pátého kola skupiny C Poháru UEFA do italské Fiorentiny, které se hraje ve čtvrtek 20. prosince. Protože vzdálenosti z Mladé Boleslavi do Göteborgu i Fiorentiny jsou přibližně stejné kolem 1100 kilometrů, budou i ceny obou fotbalových výprav hodně podobné.

Fanshop banner