Na Moravu vyrazili v plné síle
Klub

Na Moravu vyrazili v plné síle

Redakce

Utkání 11. kola I. Gambriunus ligy FC Baník Ostrava – FK Mladá Boleslav se hraje v neděli 28. října od 20,15 hodin na hřišti v ostravských Bazalech. Boleslavští se do slezské části republiky vydali s denním předstihem. Po sobotním obědě potrénovali na boleslavském městském stadionu a krátce před třetí hodinou se autobusem vydali do Kravař, kde ze soboty na neděli přenocují a odkud to mají do Ostravy už jen půl hodiny.
Průběh nedělního ligového utkání můžete sledovat v on-line reportáži na tomto klubovém webu nebo v mobilech na wap.fkmb.cz .

Sobotní odpolední trénink začal ve 13 hodin a absolvovalo ho devatenáct nominovaných fotbalistů: Miller, Pižanowski, Rolko, Kopic, Rajnoch, Hrdlička, Voříšek, Poláček, Sedláček, Matějovský, Kalina, Mendy, Holub, Kysela, Vaněček, Táborský, uzdravený Procházka a také Řezníček, který v sobotním dopoledni hrál za juniorku proti Kolínu o třetiligové body.

Než se trénink rozjel, stihnul se Rolko vypovídat do kamery štábu České televize. Brankáři Miller a Pižanowski se rozcvičovali s asistentem Juskou a mladý útočník Řezníček samostatně vyklusával kolem hřiště. Ostatní hráči pod vedením asistenta Čuhela se nejprve rozběhali s míčem a procvičili si přihrávky. Podstatnou část sobotní tréninkové hodiny vyplnila střelba a hra na dvě branky. Hlavní trenér Ščasný bedlivě sledoval všechny aktéry, především jejich soustředění a zaujetí pro plnění tréninkových povinností.
Za pošmourného, ale nikoliv nevlídného počasí se do Ostravy vydalo boleslavské mužstvo v plné síle a tím pádem s oprávněnou touhou po bodovém zisku. „Když zlepšíme koncovku nemáme se čeho bát, v naší lize se dá vyhrát i prohrát s kýmkoliv,“ pravil boleslavský trenér Ščasný.

Možné složení základní sestavy FK Mladá Boleslav: Miller – Voříšek, Rolko, Kopic – Sedláček, Rajnoch, Matějovský, Kalina nebo Poláček – Kysela, Mendy, Táborský. Také FC Baník Ostrava by měl do utkání nastoupit v aktuálně nejsilnější možné sestavě: Vašek – Řezník, Cigánek, Bystroň, Čoupek – Rajtoral, Marek, Otepka, Mičola – Magera, Svěrkoš.

Fanshop banner