Dva účastníci poločasové soutěže se trefili
Klub

Dva účastníci poločasové soutěže se trefili

Redakce

V poločasové přestávce ligového utkání FK Mladá Boleslav – FC Slovan Liberec dva ze tří účastníků brali výhru, když shodně trefili prostřední spodní otvor v plachtě přechodně zakrývající fotbalovou branku. Atraktivní výhrou byl slevový kupón v hodnotě pěti tisíc korun českých na vybraný zájezd cestovní kanceláře Čedok, která podporuje boleslavský fotbal po celou dobu jeho prvoligového období.
Šťastlivci byli Jaroslav Nevařil z Mladé Boleslavi a Josef Pluhař z Benátek nad Jizerou.

Oba výherci patří k pravidelným návštěvníkům fotbalových utkání v Mladé Boleslavi, neboť jsou držiteli permanentních vstupenek. Oba jsou zaměstnanci boleslavské automobilky Škoda Auto a ani jeden z nich nehraje a nehrál fotbal soutěžně.

„Kopal jsem jedině s kluky za barákem a tak ta moje povedená trefa byla opravdu velká náhoda,“ prohlásil s úsměvným nadhledem dvaatřicetiletý provozní elektrikář Jaroslav Nevařil, kterému ani hodnotná cena od Čedoku nezahnala smutek z boleslavské porážky 0:2 od Liberce. „Z vyhrané ceny jsem měl pochopitelně radost, ale ztrátu bodů s Libercem jsem nemohl několik dní strávit.“
Když hrála Mladá Boleslav ještě ve druhé lize, tak v poločasové loterii vyhrál firemní suvenýry, ale s nynější cenou od Čedoku se to srovnat nedá. „Protože máme teprve dvouletého syna, tak bych slevový poukaz rád použil na nějakou tuzemskou rekreaci,“ prozradil Jaroslav Nevařil.

To druhý výherce jednatřicetiletý mistr lakovny Josef Pluhař má syna již pětiletého. A protože je šikovným fotbalovým elévem, exekuci kopu na branku v poločasové soutěži mu přenechal. „Chtěl to kopat a věřil si, že se trefí,“ prohlásil o stejnojmenném synkovi někdejší aktivní badmintonista benáteckého ligového klubu. Malý Josef Pluhař ukázal, že se v přípravce benáteckého fotbalového klubu už něco naučil. „Měl z povedené rány velkou radost a druhý den se mohl úspěchem pochlubit klukům na tréninku. Navíc měl obrovský zážitek z toho, že jej na boleslavském trávníku z bezprostřední blízkosti sledovali boleslavští náhradníci Poláček a Pižanowski, který mu dokonce pro povzbuzení zamával.“ S vyhranou slevou by se Pluhařova rodinka nejraději vydala s Čedokem v příštím roce letecky k moři na dovolenou.

 

Fanshop banner