Matějovského nejspíše nahradí Hrdlička
Klub

Matějovského nejspíše nahradí Hrdlička

Redakce

Utkání 9. kola Gambrinus ligy 1.FC Brno – FK Mladá Boleslav se hraje v pondělním večeru 8. října od 19,30 hodin na královopolském stadionu v Brně. Střetnou se v něm dvanáctibodoví sousedé z aktuální ligové tabulky a oběma jde o udržení kontaktu s vedoucí čtveřicí (Teplice, Slavia, Sparta, Ostrava). Záměr se podaří jenom tomu, kdo vyhraje. Průběh utkání můžete sladovat v on-line reportáži na tomto klubovém webu nebo prostřednictvím služby wap.fkmb.cz ve vašich mobilních telefonech.

Mladá Boleslav se dnes večer v Brně musí obejít bez Marka Matějovského, který má trest za čtyři žluté karty. Kdo jej v sestavě nahradí?Z hráčů, kteří v posledních zápasech seděli na lavičce, přichází v úvahu Hrdlička, který ve Slávii ve středové řadě hrával. Trenér Ščasný může Hrdličku postavit do zálohy nebo do obrany. V druhém případě by Matějovského místo ve středové řadě zaujal Voříšek. V letních přípravných zápasech Voříšek ve středu zálohy některá utkání odehrál, stejně tak jako Hrdlička.
Předpokládané složení FK Mladá Boleslav proti Brnu: Miller – Voříšek, Rolko, Kopic – Sedláček, Hrdlička, Rajnoch, Poláček – Mendy, Kysela, Táborský.
Do brněnské sestavy se vrací tvůrčí středopolař Polách, který si odbyl trest za čtyři žluté karty a tak by sestava mohla vypadat takto: Lejsal – Kubáň, Trousil, Pavlík, Siegl – Besta, Holek, Polách, Střeštík – Pacanda, Wagner.
Fanshop banner