Ščasný postavil prověřenou sestavu
Klub

Ščasný postavil prověřenou sestavu

Redakce

Boleslavský trenér Zdeněk Ščasný proti Palermu vyšle sestavu bez mimořádného překvapení v porovnání s nedávnými ligovými zápasy. Ve čtvrtečním večeru začne tato základní jedenáctka: Miller – Voříšek, Rolko, Kopic – Sedláček, Matějovský, Rajnoch, Poláček – Mendy, Kysela, Táborský. Na lavičce budou připravení Kalina, Hrdlička, Holub, Řezníček, Brunclík, Vaněček a Pižanowski. Odvetné utkání 1. kola Poháru UEFA US Citta di Palermo – FK Mladá Boleslav začne ve čtvrtek 4. října ve 20,45 hodin a jeho průběh můžete sledovat v on-line reportáži na tmto klubovém webu.

Už před výkopem bylo zřejmé, že si Češi z Palerma odvezou hodně nemilých zážitků. K tomu nejdramatičtějšímu jistě patří loupežná přepadení tří boleslavských fanoušků v noci ze středy na čtvrtek nebo okradení jedné z fanynek v restauraci.
Nepříjemné byly i naschvály od představitelů palermského klubu při zajištění přípravy boleslavského týmu v předvečer konání utkání. Když trenér Zdeněk Ščasný požádal o tréninkovou branku, odpověděli mu přítomní lidé ze správy Stadio Renzo Barbera, že ji mají na hřišti vzdáleném několik kilometrů.
S podobnými naschvály se setkali žurnalisté doprovázející boleslavskou fotbalovou výpravu. Nejprve jim před utkáním komisní pořadatel sdělil, že na novinářskou tribunu nesmí s žádnou technikou. Notebooky prý musí nechat v tiskovém středisku a zpravodajství mohou zpracovat o přestávce a po utkání. Po důrazných protestech a po půlhodinovém telefonování je přeci jenom odvedli na příslušnou tribunu, kde je však třikrát přesazovali, aby měli pracovní pohodu co možná nejvíce ztíženou. S péčí o italské žurnalisty v Mladé Boleslavi se to vůbec nedá srovnávat...

Fanshop banner