Fotbalisté letí do Palerma
Klub

Fotbalisté letí do Palerma

Redakce

Odvetné utkání 1. kola Poháru UEFA US Citta di Palermo – FK Mladá Boleslav se hraje ve čtvrtek 4. října od 20,45 hodin. Jeho průběh mohou boleslavští příznivci, kteří nebudou osobně přítomni v hledišti palermského Stadio Renzo Barbera, sledovat v on-line reportáži na klubovém webu www.fkmb.cz nebo prostřednictvím služby operátorů mobilních telefonů wap.fkmb.cz . Žádná česká televize utkání nevysílá.

Jaký mají tento týden fotbalisté FK Mladá Boleslav program?

Po nedělním vyhraném utkání nad Bohemians v pondělní dopoledne trénovali, na úterý dostali volno. Ve středu 3. října je čeká letecký přesun z pražské Ruzyně do sicilského Palerma s plánovaným odletem hodinu před polednem.
S místem konání odvetného utkání se fotbalisté seznámí při oficiálním tréninku na Stadio Renzo Barbera ve středečním večeru od 19,30 hodin. Hodinu před tréninkem boleslavský trenér Zdeněk Ščasný předstoupí před italské a české žurnalisty na tiskové konferenci v press roomu Stadio Renzo Barbera.
Utkání 1. kola Poháru UEFA US Cittá di Palermo – FK Mladá Boleslav se hraje ve čtvrtek 4. října od 20,45 hodin na Stadio Renzo Barbera v Palermu. Bezprostředně po jeho skončení celá fotbalová výprava s fotbalisty, klubovým vedením, fanoušky i novináři se přesune na letiště a krátce po půlnoci odletí z Palerma do Prahy. Přílet na ruzyňské letiště se předpokládá v brzkém páteční ránu 5. října.
Ať utkání evropského poháru dopadne jakkoliv, program boleslavských fotbalistů neúprosně pokračuje dalším ligovým utkáním. V pondělí 8. října hraje Mladá Boleslav v Brně.

Fanshop banner