Holub našel střeleckou mušku
Klub

Holub našel střeleckou mušku

Redakce

Gólem do kolínské sítě při utkání třetího kola tuzemského poháru se Radim „Emil“ Holub prostřílel do čela klubových kanonýrů podzimní sezony. Má nyní evidovaných celkem pět ze sedmadvaceti gólů, které nastřílelo jedenáct boleslavských fotbalistů v devatenácti utkáních, z nichž devět bylo přátelských v rámci letní přípravy, sedm mistrovských v Gambrinus lize, dvě v tuzemském poháru ČMFS a jedno v poháru UEFA. Holub svých pět gólů dal v uplynulých pěti týdnech.

Poslední srpnovou neděli vyhrála Mladá Boleslav poprvé v novém ročníku Gambrinus ligy. Porazila doma Kladno 2:1 a jedním gólem k tomu přispěl Radim Holub. V následujících necelých pěti týdnech dal dva góly v českém poháru Libiši, rozhodl ligovou bitvu na Spartě a dalším gólem přispěl k boleslavskému postupu do čtvrtého kola českého poháru přes Kolín. Holub je nyní s pěti góly nejlépe střílejícím hráčem současného boleslavského kádru.
O deset let mladší útočník Jan Kysela se trefil čtyřikrát. Dal po jednom gólu Stuttgartu v letní přípravě, Jablonci a Českým Budějovicích v lize a Libiši v českém poháru. Také stoper Jan Rajnoch má čtyři trefy. Dal gól Larnace v přípravě, Českým Budějovicím a Mostu v lize a Libiši v českém poháru.
David Brunclík dal tři gól, všechny v letní přípravě. Po dvou gólech vstřelili Kalina, Táborský, Hrdlička a Ordoš (přestoupil do Bohemians), po jedno gólu si připsali Voříšek, Řezníček a Rolko.

 

Fanshop banner