Vstupenek na Bohemku je dost, ale pouze v předprodeji
Klub

Vstupenek na Bohemku je dost, ale pouze v předprodeji

Redakce

Ligové utkání FK Mladá Boleslav – Bohemians 1905, které se hraje v neděli 30. září od 17 hodin na boleslavském městském stadionu je zařazené do nejrizikovější kategorie vyžadující mimořádná bezpečností opatření pořadatelů i policie. V této souvislosti vedení FK Mladá Boleslav rozhodlo, že vstupenky v dostatečném množství budou k zakoupení pouze v předprodeji ve fanshopu v Havlíčkově ulici. Pokladny v hlavní vstupní bráně městského stadionu budou v neděli uzavřené.

Při zpřísněné distribuci vstupenek na nedělní ligové utkání Mladé Boleslavi s Bohemians bude fanshop v Havlíčkově ulici otevřen v těchto dnech a hodinách:

Čtvrtek 27. září od 15 do 18 hodin

Pátek 28. září (státní svátek) zavřeno

Sobota 29. září od 9 do 12 hodin

Neděle 30. září od 9 do 12 hodin

Počet prodávaných vstupenek je omezený na pět kusů pro jednu kupující osobu.

K dalším organizačním a bezpečnostním opatřením v nedělním odpoledni 30. září patří vyklizení Jiráskovy ulice v sousedství městského stadionu, zpřísněná kontrola vstupenek a permanentek před turnikety při vstupu do areálu stadionu a uzavření dětského hřiště v areálu městského stadionu v době od 14 do 20 hodin.
Pro účastníky ligového utkání, kteří přijedou osobními auty, jsou vyhrazené parkovací plochy v sousedství sídla společnosti Centroterm a u 11. vstupní brány do firmy Škoda Auto.

Nedělní utkání budou provázet mimořádná opatření policejních složek i pořadatelského sboru. Jejich příslušníci vyzývají všechny návštěvníky městského stadionu, aby dbali všech pokynů a příkazů a dodržovali provozní řád městského stadionu, jehož zásady jsou vytištěné například na vstupenkách.
Vstup do areálu městského stadionu bude umožněn od 15,30 hodin.
Fanshop banner