Boleslavská garda remizovala s Turnovem
Klub

Boleslavská garda remizovala s Turnovem

Redakce

Utkání fotbalových veteránů, kteří ve svých mladších letech kopali za Mladou Boleslav nebo Turnov, skončilo remízou bohatou na góly. Skóre se několikrát změnilo ve prospěch obou týmů. Aktéři i diváci se proto výborně bavili. Původně mělo být toto utkání sportovním holdem v rámci oslav čtyřicátin boleslavských borců Lauryna a Zachaře, ale jubilanti se osobně nedostavil, čímž spoluhráče zklamali, ne-li dokonce urazili.

„Absenci za takovéto situace považujeme za velmi závažný disciplinární přestupek a podle toho se k tomu i postavíme,“ prohlásil za celý tým Láďa Sedláček. Zdůraznil, že oslavencům nepomůže ani výmluva na případně zvýšenou hladinu alkoholu v krvi, neboť nikdo z nich nemá profesionální smlouvu a může se tudíž do aktivity sportovního kolektivu zapojit v jakémkoliv stavu.

V úvodu utkání získali Turnovští dvougólový náskok, ale do přestávky Barvíř se Sedláčkem skóre vyrovnali. Po změně stran získal boleslavskému týmu vedení Malík známý fotbalové veřejnosti především svým brankářským talentem. V týmu fotbalových veteránů však plní roli střelce. I když se turnovskému mužstvu podařilo podruhé strhnout vedení na svoji stranu, poslední slovo měl boleslavský Sedláček. Svým druhým gólem v zápase vyrovnal na konečných 4:4.

Mladá Boleslav hrála v sestavě: Pechanec – Hůlka, Dytrych, Rybák, Zahrádka – Malík, Sedláček, Klain (Horák), Niklfeld – Barvíř, Bobek.

Na termín 8. října je v jednání utkání s Kutnou Horou.

Fanshop banner