Přijďte fandit proti Palermu, vstupenky jsou
Klub

Přijďte fandit proti Palermu, vstupenky jsou

Redakce

Téměř tisíc vstupenek v ceně 350,- Kč za jeden kus na dnešní pohárové utkání FK Mladá Boleslav – US Citta di Palermo se začnou prodávat dvě hodiny před výkopem, to znamená od 16,15 hodin, v pokladnách ve vstupní bráně do areálu boleslavského městského stadionu. V nabídce jsou vstupenky do všech sektorů tří tribun s nerušeným rozhledem po hrací ploše, neboť správa stadionu před letošní sezónou snížila bezpečnostní ohrazení kolem hřiště, čímž vyslyšela přání diváků z předních řad.

Proti palermskému mužstvu s italskými reprezentanty a několika legionáři v sestavě bude potřeba každý hlas povzbuzení v boji o postup do druhého kola poháru UEFA.
Boleslav do toho! Boleslav do toho! Boleslav do toho!

Trenéři na obou stranách pravděpodobně postaví týmy v trochu pozměněných sestavách v porovnání s posledními mistrovskými zápasy. FK Mladá Boleslav nastoupí nejspíše v rozestavení: Miller – Voříšek, Rolko, Kopic, Hrdlička – Sedláček, Matějovský, Rajnoch, Mendy – Kysela, Táborský. Sicilský US Cittá di Palermo začne ve složení: Agliardi – Zaccardo, Rinaudo, Barzagli, Diana – Bresciano, Tedesco, Migliaccio, Jankovic – Brienza, Cavani. To znamená bez ligové brankářské jedničky Fontany a střelců Amauriho a Miccola.

Nejlepší zážitky z fotbalu jsou přímou účastí v hledišti. Komu v tom brání zdravotní obtíže, pracovní povinnosti nebo manželka (nic jiného neomlouvá), může průběh utkání od 18,15 hodin sledovat v on-line reportáži na www.fkmb.cz nebo na wap.fkmb.cz .

Fanshop banner