Poleťte nebo pojeďte fandit do Palerma
Klub

Poleťte nebo pojeďte fandit do Palerma

Redakce

Fotbaloví příznivci mají možnost k odvetnému utkání prvního kola poháru UEFA US Cittá di Palermo – FK Mladá Boleslav, které se hraje ve čtvrtek 4. října ve 20,45 na palermském Stadio Renzo Barbera, cestovat po zemi i vzduchem. Do hlediště palermské fotbalové arény se vejde téměř 37 tisíc diváků a boleslavští fotbalisté budou potřebovat povzbuzení v tomto kotli. Proto by mělo na nejjižnější fotbalový stadion italské Serie A vyrazit co nejvíce fanoušků, aby na něm bylo bylo slyšet: Boleslav, do toho!

Letecký zájezd organizuje fotbalový klub s odletem speciální linkou z pražské Ruzyně ve středečním dopoledni 3. října (cca 10 hodin) a zpátečním odletem z Palerma bezprostředně po skončení fotbalového utkání. Přílet na pražskou Ruzyň se předpokládá v časném pátečním ránu 5. října. Cena leteckého zájezdu bude v rozmezí 12 500,- až 15 500,- Kč podle typu ubytování, které bude zajištěné ve tří- nebo čtyřhvězdičkovém hotelu. V ceně spolu s ubytováním jsou zahrnuté letištní a bezpečnostní taxy, místní transfery a vstupenka na pohárové utkání v Palermu.
Přihlášky zájemců o letecký zájezd do Palerma eviduje Petra Vrátná na sekretariátu FK Mladá Boleslav – telefonní číslo 326719041.

Autobusový zájezd pořádá boleslavský fanklub. Odjezd se připravuje na úterní večer 2. října s předpokládanou zastávkou v Římě a jeho prohlídkou ve středu 3. října. Po noclehu v okolí hlavního italského města se v průběhu čtvrtka 4. října výprava přesune na Sicílii ke shlédnutí večerního pohárového utkání v Palermu. Bezprostředně po jeho skončení se výprava vrací zpět po italských dálnicích do Česka.
Předpokládaná cena autobusového zájezdu bude v rozmezí 4 až 6 tisíc korun českých. V ceně budou zahrnuté náklady na dopravu, minimálně jeden nocleh, pětkrát snídaně v hotelu nebo v autobuse a vstupenka na fotbalové utkání v Palermu. Uzávěrka přihlášek je v pátek 21. října.
„Kvůli zabezpečení všech organizačních záležitostí a především noclehů je potřeba, aby se zájemci hlásili co nejdříve. Samozřejmě platí, že čím více nás pojede, tím bude cena zájezdu pro jednu osobu nižší,“ uvedl šéf boleslavského fanklubu Jan Pažout.
Právě on je kontaktní osobou pro přihlášení na známém telefonní čísle 777 313 404 a emaliové adrese jan.pazout@centrum.cz .
Fanshop banner