Lístky na Palermo se prodávají od čtvrtka
Klub

Lístky na Palermo se prodávají od čtvrtka

Redakce

Vstupenky na utkání 1.kola poháru UEFA FK Mladá Boleslav – US Citta di Palermo, které se hraje na mladoboleslavském městském stadionu ve čtvrtek 20. září od 18,15 hodin, prodává v ceně 350,- Kč od čtvrtka 13. září fanshop v Havlíčkově ulici.
Běžnou provozní dobu (všední dny od 15 do 18 hodin a v sobotu od 9 do 11 hodin) kvůli předprodeji vstupenek na utkání s Palermem rozšíří ve čtvrtek 13. září a v pátek 14. září na dobu 15 – 19 hodin a v sobotu 15. září v době 8 – 12 hodin.

Proti sicilskému soupeři, který v posledních třech ročnících patřil k předním celkům italské nejvyšší soutěže Serie A a pro loňský světový šampionát do zlatého kádru italské reprezentace dodal čtyři hráče, bude potřeba vytvořit co nejlepší domácí prostředí, aby si boleslavský tým vydobyl nejpříhodnější pozici pro odvetu. Ta se hraje ve čtvrtek 4. října od 20,45 hodin na palermském Stadio Renzo Barbera.
Boleslavský klub připravuje na Sicílii speciální letecký zájezd. Odlet je plánovaný na středeční dopoledne 3. října, návrat ze Sicílie bezprostředně po skončení čtvrtečního utkání s příletem na pražskou Ruzyň v časném pátečním ránu 5. října. Přihlášky zájemců bude evidovat na telefonním čísle 326 719 041 sekretariátu FK Mladá Boleslav Petra Vrátná.

Fanshop banner