Změny v termínech fotbalových utkání
Klub

Změny v termínech fotbalových utkání

Redakce

Mistrovské utkání 7. kola Gambrinus ligy AC Sparta Praha – FK Mladá Boleslav se hraje v pondělí 24. září od 17,15 hodin místo původního nedělního termínu. Posunutí ligového utkání o jeden den se projeví i na nejbližším boleslavském utkáních v českém poháru. O další termínovou korekci ligového utkání vedení boleslavského klubu žádá v souvislosti s náročným cestováním na Sicílii a zpět do Česka při odvetě úvodního kola poháru UEFA.

Kvůli ligovému utkání na Spartě v pondělí 24. září by se střetnutí třetího kola tuzemského poháru ČMFS FK Kolín – FK Mladá Boleslav mělo oproti oficiálnímu termínu konat o den později, a to ve čtvrtek 27. září od 16,30 hodin na kolínském hřišti.

Představitelé boleslavského fotbalového klubu také požádali o posunutí utkání 9. ligového kola z neděle na pondělí. Tato situace je obdobná odložení utkání 3. ligového kola FK Jablonec – FK Mladá Boleslav kvůli předcházející čtvrteční jablonecké účasti v předkole poháru UEFA. „Podobně jako řídící ligový orgán vyšel vstříc Jablonci po utkání evropského poháru ve Vídni, očekáváme, že vyhoví i nám po odvetném utkání poháru UEFA v Palermu,“ věří boleslavský sportovní ředitel Zdeněk Kudela.
Protože ze sicílského Palerma se boleslavská fotbalová výprava vrátí v průběhu pátku 5. října, prvoligové utkání FC Brno – FK Mladá Boleslav by se mělo v souladu s ligovým soutěžním řádem sehrát až v pondělí 8. října místo původního nedělního termínu.

Fanshop banner